Låne penger

Penger er kanskje noe av det viktigste sammen med en god plan. Du kan ha den beste planen som fins uten at du får gjort noe som helst, hvis du ikke har penger. Når du har spikret ideen og alt ser ut til å være klart er det viktig å tenke på hvor du får pengene fra. Det finnes gode penger og dårlige penger. Har du penger selv er det en fin start, hvis du ønsker å satse alt selv. Låne penger av venner og familie kan gå. Her må du være forsiktig slik at du ikke låner penger fra folk som du ikke har lyst til å bli uvenner med senere. Forretningslivet kan være en kilde til mye vondt blod. Det er ikke lett å gjøre noe som alle er fornøyd med, og det er derfor viktig at du som grunder tenker igjennom hvor pengene kommer fra.

I starten kan det være smart å enten starte noe sammen med en eller to andre. Da deler du litt av risikoen med noen få. Disse må kunne sine saker og bidra fra starten. De må også alle bidra med penger, eller tid. Fint hvis alle kan bidra med penger.

Søk forbrukslån

Du må også bidra med noe penger, eller kanskje ideen din er så verdifull at partnerne dine satser penger på deg. Spytter du inn penger bør du ta opp et forbrukslån for å dekke ditt pengebehov. Du må bruke penger du har spart opp eller så må du låne. Forbrukslån gir deg muligheten til å låne penger uten sikkerhet og uten bindinger til venner eller familie. Forbrukslån er fleksible og fine egenkapital penger for deg som ønsker å starte sin egen bedrift.

http://www.firmahjelp.no/starte-firma/unnga-5-klassiske-grunderfeil/

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.