Kategorier
Blogg

Digitale valutaer

Kryptovaluta

Kryptovaluta eller krypto, som mange kaller det, er en fellesbetegnelse for en valuta som bruker kryptografi som en måte å sikre at transaksjonene foregår på en slik måte ingen kan endre eller manipulere transaksjonene. Det skremmende for mange som ser på krypto er at de ikke forstår at en valuta kan eksistere kun i den virtuelle verdenen. Krypto gjør akkurat det, det er en valuta som kun eksisterer digitalt og ikke finnes på papir. Hva er problemet med at valuta ikke eksisterer på papir? Det er nok mange som er bekymret for det de ikke kan ta og kjenne på. En av de store fordelene med krypto er at det kun finnes digitalt. Det sparer mye penger for eksempel at det slippes å trykke penger. Mye penger spares også på den desentraliserte delen av krypto.

Fremtiden

Krypto er en måte for fremtiden å gjøre transaksjoner på. Digitale valutaer handler ikke bare om å betale for tjenester eller gjenspeile en verdi. Digitale valutaen er også teknologi. Det mest verdifulle av aspektene i digitale valutaen er teknologien. Hadde det ikke vært for bitcoin for eksempel som er den største digitale kryptovalutaen, hadde man ikke kunne laget enormt stort desentralisert nettverk av millioner av brukere. Teknologien bak bitcoin er så unik at tusenvis av andre krypto og digitale valutaer har dannet sine valutaer på samme eller lignende måte som Bitcoins in teknologi.

Antall krypto i verden er så stort at det i seg selv viser hvor enormt potensiale som ligger i krypto. Krypto er til for at vi skal kunne bli mer effektive i måten vi kommuniserer med hverandre på digitalt. En annen stor fordel med krypto er at krypto kan brukes som betalingsmiddel. Det betyr at du ikke trenger å bruke din vanlige valuta men at du kan bruke krypto som middelet til å betale for det du ønsker å kjøpe. Ønsker du deg for eksempel å kjøpe en bil kan dette gjøres med en Bitcoin enn en kroner. Det finnes store fordeler ved å bruke en valuta overalt. En av de største fordelene kommer ved internasjonale transaksjoner. Da vil du spare mye tid og mye penger. Det koster mye gebyr og det tar lang tid å sende penger fra land til et annet land.

Du kan raskt og enkelt kjøpe Bitcoin på nettsider som: https://kjopebitcoin.com/kjope-bitcoin/